Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivinen energiahoito on lempeä, koko järjestelmään vaikuttava  hoitomuoto. Fyysisen kehon lisäksi ihmisellä on hienovärähteinen energiajärjestelmä. Siihen kuuluvat energiakeskukset vastaanottavat ja välittävät energiaa ympäristöstä ja sinusta. Energiakehoihin tai -keskuksiin kertyneitä energiatukoksia poistamalla saadaan jumiutunut energia liikkeelle.

Käyn läpi energiajärjestelmääsi puhdistaen energiatukoksia ja sanoitan minulle sieltä intuitiivisesti tulevia mielikuvia. Käymme yhdessä läpi aiheita ja pohdimme mitä ne tarkoittavat sekä miten ne näkyvät tämän hetkisessä arjessa. Halutessasi voit rentoutua ja vastaanottaa hoidon ilman keskustelua.

Energia on viisas ja kohdistuu juuri sinne minne kuuluukin. Hoito rentouttaa ja tuo tietoisuuteen ne asiat, jotka sinun kuuluu kyseisessä hetkessä saada tietoosi.


 

Etähoito vastaanotetaan videoyhteyden kautta. Energia ei ole sidoksissa paikkaan tai aikaan kuten fyysinen keho. Vastaanotitpa hoidon paikan päällä tai etänä, hoidon vaikutus on yhtä voimakas.

IMG_5447m1.jpg

Hinnasto