Intuitiivinen valmennus

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, jos...

 

  • Olet elämässäsi risteyskohdassa

  • Tarvitset selkeyttä ja tukea

  • Tunnet olevasi jumissa

  • Tarvitset uusia oivalluksia ja näkökulmia

  • Kaipaat työkaluja hyvinvointisi tueksi

  • Kaipaat tulla nähdyksi ja kuulluksi

Intuitiivinen valmennus perustuu vahvaan läsnäoloon. Yhdessä luomme tilan sinulle ja sille, mikä sinussa haluaa tulla näkyväksi. Tietoinen läsnäolo on kuin valo niille alitajunnan varjoihin jääneille uskomuksille, jotka jollain tapaa rajoittavat elämääsi. Sinulla itselläsi on valmiina kaikki vastaukset, jotka tarvitset. Minä autan sinua tuomaan ne esiin.

 

Valmennuksessa tuon itseni ja oman tietotaitoni käyttöösi. Kyselen ja kyseenalaistan opittuja uskomuksia. Sanoitan saamiani vaikutelmia ja keskustelemme niistä yhdessä. Voin antaa sinulle tehtäviä vahvistamaan uusia toimintamalleja. Olemme uteliaita siitä, mitä sinussa tapahtuu ja mikä toimii sinulle, kuitenkaan mitään pakottamatta. Eteneminen tapahtuu sinun ehdoillasi ja tahtiisi. Pitkissä valmennussuhteissa työskentelyn on mahdollista syventyä tavalla, joka tulee vaikuttamaan elämääsi pidemmällä aikavälillä. Näissä valmennuksissa otan käyttöön myös keholliset harjoitukset ja astrologian.

Jokainen etenee omalla polullaan juuri itselle sopivaan tahtiinsa. Kuitenkin kun ollaan läsnä vain sille, mikä on totta, voidaan päästä lyhyessä ajassa käsiksi kaikista olennaisimpaan - siihen, mikä sinua palvelee juuri nyt. Intuitiivinen valmennus ei poissulje muita sisäisen työskentelyn muotoja. Vaikka jo yksi kerta voi avata paljon, suosittelen sitoutumista pidempiaikaiseen työskentelyyn itsesi vuoksi. Kerron sinulle mielelläni lisää saatavilla olevista pakettivaihtoehdoista.


 

Etävalmennus toteutetaan videopuhelun välityksellä. Voit vastaanottaa valmennuksen hyödyt kotoasi kösin.

IMG_5195m_edited.jpg

Hinnasto