IMG_5291m1.jpg

Minusta

Olen Jenna, intuitiivien valmentaja ja energiahoitaja.

Olen utelias luonnonlapsi ja loputtoman kiinnostunut ihmettelemään elämää, ihmisen kokonaisvaltaisuutta, tietoisuutta ja koko tätä laajaa kokonaisuutta, jota elämäksi kutsutaan. Olen herkkä aistimaan ympäristöäni ja herkkyys ja vahva intuitioni on lahjani myös valmentajan työssä. Minua inspiroi aina se, mikä on totta - totta minussa ja totta sinussa. Totuuden seuraaminen johtaa oivalluksiin ja yhteyteen meissä asuvan syvän tietoisuuden, rakkauden, kanssa. Haluan työssäni auttaa ihmisiä tulemaan näkyväksi itselleen.

 

Olen valmentajana lempeä ja suora. Luon läsnäolollani sinulle turvallisen tilan tutustua itseesi syvemmin. Sallin sinun olla juuri sellainen kuin olet ja rohkaisen sinua haastamaan sellaisia uskomus- ja käyttäytymismalleja, jotka eivät palvele sinua enää.

Minun tarinani

Olen aina ollut hyvin luova ja herkkä, nautin arjen pienistä ihmeistä ja kauneudesta. Varsinkin luonto inspiroi minua jatkuvasti. Kun herkkyyttä ei ymmärrä, on sen kanssa vaikea elää. Niinpä nuoruudessani henkinen pahoinvointi ruokki tarvetta ymmärtää itseäni. Tuntui siltä, että etsin vastausta kysymykseen, jota en osannut esittää. Suoritin elämääni hyvässä työssä ja parisuhteessa, mutta minulta uupui yhteys itseeni. Vuonna 2014 lähdin Kreikkaan opiskelemaan vaihtoehtoiseen koulutusohjelmaan. Puolen vuoden aikana perustani ravisteltiin uuteen uskoon. Aloitin päivittäisen meditoinnin ja joogan, tutustuin sisäiseen lapseeni, opin mitä on yhteisöllisyys ja luontosuhteeni syveni. Tuona aikana sain nähdä sen, kuinka yhteys ihmisiin ja jakaminen avaavat minussa jotain totuudellista ja aitoa. Paha olo alkoi purkautua pois. Tulin nähdyksi ja jotain muuttui. Eheytyi.

 

Vaikka varsinainen asioiden kyseenalaistaminen alkoi elämässäni jo varhain, tuosta ajasta alkoi tietoinen matka itseeni ja sillä matkalla olen yhä. Opiskelin intuitiiviseksi valmentajaksi ohjaaja Heidi Lehikoisen johdolla 04/2019–08/2020. Koulutusaika oli elämääni mullistava. Paitsi, että opin energiahoidon, valmentamisen ja ihmisen energiajärjestelmän perusteet, minua valmisteltiin valmentamiseen myös yksityiselämässäni. Uusiksi menivät koti ja parisuhde. Työni olin lopettanut jo aiemmin. Luottamustani elämään koeteltiin.

 

Ihminen ei ole ikinä valmis. Tunnen, kuinka yhä vahvemmin minua kutsutaan itseni luokse, nöyrtymään ja avautumaan ja luottamaan elämään.

IMG_5526m1.jpg