Kuinka paljon hyvää olet valmis vastaanottamaan?
Kuinka paljon sä olet valmis vastaanottamaan? Mikä on sun tarpeeksi? Mikä liikaa?


Elämä haluaa sulle parasta. Se ois antamassa sulle kaiken, mistä keksit vain unelmoida. Sillä elämän luontainen värähtely on rakkaus ja rakkaus sallii ja antaa kaiken. Sinäkin olet tuo rakkaus. Olet lähtöisin siitä ja olet osa sitä. Syvällä sisimmässäsi joku osa tietää sen ja on valmis yhdistymään tuohon samaan tuttuun totuuteen, joka värähtelee niin kutsuvana vaikkei näkyvä muodoltaan olekaan.


Kuinka paljon sallit itsellesi? Kuinka paljon luulet, että sun on tehtävä jotain ansaitaksesi yltäkylläisyyden? Se, että on tehtävä paljon töitä ansaitakseen paljon rahaa on uskomus. Se on yhteiskunnassamme aika tiukassa oleva uskomus, mutta uskomus silti. Ei se ole kiveen kirjattu totuus. Entä jos voitat vaikkapa lotossa? Perit omaisuuden sukulaiselta? Löydät rahaa kadulta? Tai vastaanotat yltäkylläisyyttä muussa muodossa: hyvinä tarjouksina, lahjoina, läheisyytenä, kehuina tai nähdyksi tulemisena?


Kuinka paljon uskallat vastaanottaa? Olet itse asettanut rajasi vastaanottamiselle. Et ehkä usko voivasi voittaa 10 miljoonaa Eurojackpotissa ja jos sun koko järjestelmä on sitä mieltä, että 10 miljoonaa on liikaa, et tule koskaan voittamaan tuota summaa. Jokin pistää rajan, ja se jokin on uskomus siitä, että en ole tämän arvoinen. Tämä on liikaa minulle. Liikaa rakkautta. Liikaa yltäkylläisyyttä. En ansaitse tätä. En ole tehnyt tarpeeksi, en ole tarpeeksi.


Mutta kun olet! Sinä olet tarpeeksi, sinä ansaitset KAIKEN! Kaiken rakkauden ja kaiken yltäkylläisyyden, kaiken mitä tarvitset! Eikä se välttämättä  - ja toivottavasti ei - ole kaikilla oma huvila ja purjevene, tai menestys ja julkisuus. Koetko tarvitsevasi niitä todella? Tuntuuko sinusta sisäisesti siltä, että uusi hieno bemari tuo sinulle onnen? Auttaisi sua saavuttamaan unelmasi?


Tiedätkö, mistä unelmoit?


"Raha" ei ole unelma. Se on sama, kuin sanoisi unelmoivansa energiasta. "Voi kun mulla vain olisi valtavat määrät energiaa!" Sillä rahakin on vain yksi energian muoto. Se on vaihtoväline, itsessään neutraali hyvin usein digitaalinen numero näytöllä, jota siirtelemällä saamme vastineeksi jotain muuta tilalle. Jos unelmasi on oma talo, toki tarvitset rahaa sen ostamiseen. Mutta tällöin voisit tavoitella unelmaa "oma talo" ennemmin kuin "rahaa". Ja mitä talo sinulle edustaa? Turvaa? Kotoisaa tunnelmaa? Yksityisyyttä? Omaa tilaa? Mitä tarvetta unelmasi on täyttämässä?


Ja tähän Universumi vastaa.

Aina se, mitä koemme tarvitsevamme ei tule siinä muodossa kuin ajattelimme. Luojan kiitos, haluan lisätä! Sillä se osa, joka haaveilee ja unelmoi on usein se, jolle mikään ei riitä. Uuden talon jälkeen ois kiva saada oma puutarha. Ja vierasmaja, oma laituri ja pihasauna. Näissä haaveissa ei ole mitään vikaa. On mukava tavoitella maallista omaisuutta ja siitä tulee toki hyvä mieli. Mutta sille osalle sinussa, joka toivoo aina vain lisää, tulee pyörittämään samaa kelaa aina. Se kela sanoo lisää, lisää ja lisää. Ja tämä osa kokee sussa, ettei sillä ole ikinä tarpeeksi. Lisää haluaminen perustuu vaillinaisuuden tunteeseen eli siihen, ettei minulla ole tarpeeksi.


Mitä tämä osa meissä jahtaa? Mitä ei ole ikinä tarpeeksi?


Rakkautta.

Hyväksyntää.

Nähdyksi tulemista.

Läheisyyttä.

Intiimiyttä.

Syvyyttä.


Jos alat vastaamaan suoraan näihin tarpeisiin, voi hyvinkin olla, että vähemmän riittää.


— Nea

19 katselukertaa0 kommenttia