Tarinasta totuuteen

Päivitetty: kesä 4


On aika kyseenalaistaa vanhat mallit ja katsoa niiden taakse. Mikä on perimmäinen Totuus olemassaolostasi? Seuraa keveyttä, seuraa iloa. 💗 Salli itsellesi keveys ja helppous.

Yhdisty syvään viisautesi. Ilon kautta, rauhan kautta. Myös muiden ihmisten avulla, sillä et ole täällä tehtäväsi kanssa yksin. Erillinen mieli haluaa korostaa poikkeavuutta, erillisyyttä: "Kukaan ei ymmärrä minua.", "Olen tämän kanssa yksin." Onko tämä todellinen totuutesi? Mieti tarkkaan ja avaudu tuntemaan.


Avaudu olemaan väline tuntea, kokea, ajatella. Kaikki nämä asiat kulkevat kauttasi - anna niiden kulkea, tarkkaile niitä, pidä niitä vieraina omassa kodissasi ja sitten päästä niistä irti. Anna niiden kulkea ulos samaa kautta, mistä ne tulivatkin.


Kaikki syntyy tietoisuudessasi, tietoisuudessa, suuressa ymmärryksessä ja tasapainossa, harmoniassa. Ihmiset ajattelevat vastaparien ja vastakkainasettelun kautta. Musta - valkoinen. Pimeys - valo. Ego - tietoisuus. Melu - hiljaisuus. Todellisuudessa nämä kaikki ovat yhtä, yhtä ja samaa ja läsnä jatkuvasti toinen toisissaan. Pimeydessä on kaikki valo, valkoisessa on kaikki maailman värit. Sinun ei tarvitse ymmärtää tätä, kunhan avaudut sille, että kaikki on jo niin kuin kuuluu. Täyttä.


Kipu ajaa haluun parantaa, asiat etenevät omalla painollaan. Tarvitaan erillisyys, jotta voidaan oivaltaa, kokea ykseys. Ykseydessä kaikki on kuin on, täydessä harmonian tilassa. Mikä ilo ja riemu on kokea vastavoimat! Polariteeteista syntyy jännite, lataus, josta vapautuva energia saa kaiken liikkeelle. Muutos, liike, eteenpäin vievä voima. Täydellisyys kaikessa. Matka, josta saa nauttia, iloita, jännittävä ihmisen seikkailu, seikkailu ihmisenä. Silloin, kun ei ole samastunut mielen harhoihin.


Identiteettiin, keksittyyn kokoelmaan tarinoita, jotka ovat muodostuneet kaikesta kokemastasi määrittelemään Sinua. Sinut ja vain Sinut yksilöksi, erilaiseksi, erikoiseksi. Ja tästä omasta erityisyydestään ei ihmisen ego, opituista tarinoista koostuva identiteetti, halua luopua. Kuka sitten olisi, ellei tarinansa? Mitä seurata, ellei opittuja kaavoja ja normeja?


Ego ei ole kielteinen asia, muistutukseksi teille. Se on äärimmäisen tärkeä suojamekanismi, todellisen minän suoja, kun sen ilmenemiselle ei ole ollut tilaa.Kysyt mitä tehdä tarinoiden vyöryessä tajuntaasi herättäen tunteet, jotka ovat jääneet huomaamatta. Kyllä, huomaamatta. Tunteet jäävät patoumiksi, ellei niille anna niiden tarvitsemaa tilaa. Reagoiminen tunteiden mukaan ruokkii tarinaa, harhaa, erillisyyttä, jossa sinä olet "uhri", "kärsijä", "väärinymmärretty". Kuka sinut ymmärtää väärin, ellet sinä itse? Näin käy joka kerta, kun seuraat emootiota, tarinaa. Silloin hylkäät todellisen tilanteen ja sen kantaman totuuden ja itsesi kyseenomaisessa tilanteessa. Sillä tarinasi vie sinut pois paikalta "oletettuun kuvaan todellisuudesta". Suojataksesi itsesi totuudelta käännät katseesi tuttuun elokuvaan, jonka vuorosanat osaat ulkoa, sen sijaan että kohtaisit itsesi ja tunteesi, jotka heräävät nyt tuossa hetkessä.


Jos niin tekisit, huomaisit tuntevasi olosi ehkä haavoittuneeksi, vihaiseksi, surulliseksi tai pieneksi. Hengittämällä ja huomioimalla tunteet voit antaa niille kodin itsessäsi. Voit antaa niille tilan itsessäsi. Itke ja hengitä. Hengitä, kun puristaa rintaa. Tunne itsesi kaikessa pienuudessasi ja mene sen läpi hengitykseni avulla.


Keksimäsi illuusio on suojakuori todelliselta tilanteelta ja sen mahdollisesti aiheuttamalta kivulta. Voitko antaa itsellesi luvan kohdata tuo kipu sitä arvottamatta? Rehellisenä sille, mikä on läsnä?

Vaatii erityistä rohkeutta tehdä se tarinan herättäneen ihmisen läsnäollessa, mutta se on palvelus myös hänelle ja suhteellesi häneen. Näin hän säästyy heijastamaltasi kuvalta hänestä, vääristyneeltä kuvitelmalta, luomasi roolin esittämiseltä. Hän näyttelee luomasi tarinan sivuroolia vain mielikuvissasi.


Herää todellisuuteen, yhä uudelleen ja uudelleen. Miksikö se on niin vaikeaa? Koska joudumme kohtaamaan sen kivun, jota olemme koko ikämme yrittäneet väistää.


Ennemmin tai myöhemmin todellisuus kohtaa meidät. Yhä uudestaan ja uudestaan houkuttelet energeettisesti luoksesi ne ihmiset, jotka sopivat näytelmäsi sivuroolien esittäjiksi. Muunlaiset ihmissuhteet ei yksinkertaisesti kiinnosta sinua, sillä niissä ei ole sinulle minkäänlaista samastumispintaa. Heillä ei ole resonanssia sinun tarinasi kanssa, eikä sinulla heidän. Kun olet toistanut samaa tarinaa, samaa kaavaa ja niiden aiheuttamia reaktioita itsessäsi niin kauan, että et kestä enää niistä aiheutuvaa pahaa oloa. Kun olet siirtänyt vastuun tarinasi aiheuttamista tunteista niille ihmisille, jotka ovat sinua triggeröineet tarpeeksi kauan minkään muuttumatta, ymmärrät, että kaikki on lähtöisin sinusta.


Silloin alkaa muutos tapahtua. Tällä oivalluksella luot sille tilaa. Tilan jollekin uudelle.

Hyväksy tunteesi, jotka ovat nyt läsnä. Sinulla on avain totuuteen joka hetki. Avain, joka vapauttaa. Lämmöllä, Nea


(Teksti kanavoitu 25.maaliskuuta 2020)

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki