Sielunkanavointi

Mikä on sielu?

 

Sielu on syvin olemuksesi. Se on se ikuinen osa meitä, joka yhdistyy kaikkialla olevaan rakkauteen ja tietoisuuteen ja jatkaa inkarnaatiosta toiseen elämän päätyttyä. Sielun viisaus sisältää kaikkien aiempien inkarnaatioiden opit ja on yhteydessä korkeimpaan itesesi. Sielun totuus on yhtä kuin sinun syvin totuutesi ja avautumalla sisäiselle viisaudellesi kuljet omannäköistäsi elämää lähellä itseäsi.

 

Mikä on sielunkanavointi?

Sielunkanavointi on sinun henkilökohtaisen sielunenergiasi lukemista ja sen tuomista joko luettavaan tai kuunneltavaan muotoon (teksti tai äänitiedosto). Kanavointi auttaa saamaan selkeyttä, vahvistusta itsellesi ja omalle polullesi. Se auttaa totuutesi tunnistamisessa ja tuo tietoosi juuri ne olennaiset asiat tähän hetkeen.

 

Kun kanavoin, hiljennyn ensin ja yhdistyn sinun energiaasi. Pyydän sielultasi tietoa, joka on sinun korkeimmaksi parhaaksi. Kirjoitan kanavoinnin ensin käsin paperille, jonka jälkeen siirrän sen sinulle digitaaliseen muotoon. Lähetän kanavoinnin pdf-tiedostona sähköpostiisi tai ääneen kanavoidun äänitiedostona. Kirjoitettu kanavointi on laajuudeltaan A4-kokoinen.

Kanavoinnin voit varata yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse jenna.nijmolen@gmail.com.

Hinnasto

SIELUNKANAVOINTI KIRJALLISENA

SIELUNKANAVOINTI ÄÄNITIEDOSTO

IMG_5392m_edited.jpg